Kylling i Riesling
Del denne nyhed
En super lækker og nem pastaret!
Hertil passer en flaske Jacob Jung riesling faktisk! Vinen er lavet på gamle vinstokke og med sin dybte og karakter er den det perfekte match!
Hvad skal du bruge:
200 g kyllingebryst
200 g bacon
250 g champignon eller andre svampe
200 g frisk pasta
1/2 flaske riesling, brug en “billig” tør riesling
1 stort løg
1/4 L. Fløde
1 bouillon terning (høns)
Timian
Frisk persille
Majs stivelse til jævning
Fremgangsmåde:
• Kom bacon på en kold pande og sæt den på middel varme
• Rens og skær svampe i skiver
• Hak løg fint
• Når baconen er sprødstegt så tag den af panden
• Brun kyllingebrystet af i bacon fedt, kødet skal havde godt med varme så det tager farve
• Når kyllingen er flot gylden tages den af panden
• Kom herefter svampe på panden, svampene smider en masse væske, den væske skal havde lov at koge væk så de bliver gyldne
• Når svampene er klar kommer man fint hakket løg og timian på og svitser det af
• Kom hernæst riesling på panden og lad den koge ind til det halve
• Rør bouillonterningen op i lidt kogt vand og kom det på panden sammen med fløde
• Kog det igennem og jævn retten med majs stivelse
• Kom kyllingebrystet tilbage i væsken og lad det koge til kyllingen er færdig
• Kog pasta og servere retten med en masse frisk persille og bacon på
Jeg bruger altid kylling som er anbefalet af dyrenes beskyttelse, det smager bare bedre og dyrevelfærd ligger mig meget på sinde
Velbekomme!